Reklam
Reklam
Esra Oğuzkağan Özkan Avatarı
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
06 Mayıs, 2026 13:52 tarihinde yayınlandı
0

RENKLERDEN SATIRLARA: ANNE ŞEFKATİ KARABÜK’TE SANATLA BULUŞUYOR

Karabük, anlam yüklü bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Karabük Belediyesi destekleriyle, Mor Safran Kültür Sanat Derneği tarafından düzenlenecek olan “Renklerden Satırlara: Anne Şefkati” başlıklı kitap imza ve rölyef resim sergisi sanatseverlerle buluşacak.

Anne sevgisini, emeğini ve fedakârlığını sanatın farklı dallarıyla görünür kılmayı amaçlayan etkinlik; hem görsel sanatları hem de edebiyatı aynı çatı altında bir araya getiriyor.

Rölyef çalışmalarla zenginleştirilen sergi, ziyaretçilere sadece görsel bir şölen sunmakla kalmayacak; aynı zamanda duygusal bir yolculuğa da kapı aralayacak.

AÇILIŞ 8 MAYIS’TA

Etkinliğin açılışı, 8 Mayıs cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Sergi, Karabük Belediyesi Sanat Evi’nde sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

“BİR FIRÇA DARBEDE SAKLI SEVGİ…”

Serginin en dikkat çeken yönlerinden biri ise, her eserin ardında saklı olan duygusal anlatım. Organizasyon yetkilileri etkinliği,
“Bir fırça darbesinde saklı sevgi… Bir satırda yazılan anne yüreği” sözleriyle özetliyor.

TÜM SANATSEVERLER DAVETLİ

Karabük’te sanatın birleştirici gücünü ortaya koyacak bu özel etkinlik, her yaştan ziyaretçiyi anne sevgisinin evrensel diliyle buluşturmayı hedefliyor.

Sanat, edebiyat ve duyguların kesiştiği bu özel buluşmaya tüm Karabüklüler davetli.

Bizi sosyal medyadan takip edin