Romanyalı öğrenciler Karabük Üniversitesi’nde

Romanyalı öğrenciler Karabük Üniversitesi’nde

Yayın: 20.03.2019 21:28
Paylaş:
A+ A-

Erasmus Öğrenim Hareketliliği kapsamında Romanya’dan Karabük’e gelen öğrenciler, 2019 yılı Bahar dönemi süresince eğitim ve öğretim hayatına Karabük Üniversitesinde devam edecek.

Karabük Üniversitesine gelen 6 Romanyalı öğrenciler 2019 yılı Bahar döneminde Safranbolu Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nde öğrenimlerini sürdürecek.

Misafir öğrencilerin Karabük Üniversitesini tercih etme sebepleri arasında Karabük Üniversitesinin uluslararası öğrencilere sağladığı imkanları ve eğitimdeki kalitesini gösterdi.

Romanyalı öğrencilerden Palers George, “Karabük Üniversitesine ikinci kez geliyorum, ilk geldiğimde burası çok hoşuma gitmişti. Üç sene önce lisans düzeyinde gelmiştim. Şimdi ise yüksek lisans öğrencisi olarak geldim. Buradaki insanlar çok iyi ve eğitimi kaliteli” ifadelerini kullandı.

Adina Ştefania Bodorin ise “Karabük Üniversitesini, hocalarımız ve arkadaşlarımız tavsiye etti. Karabük Üniversitesini çok beğendim. Üniversitenin eğitim imkanlarının çok iyi olduğunu öğrendim. Bu yüzden Karabük Üniversitesini tercih ettim” şeklinde konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz İyilik İçin” mottosuyla Kansersiz Yaşam Derneği yararına koştu.

Şirketten yapılan açıklamada, koşu takımının 30 kişiden oluştuğu kaydedildi.

İstanbul Yarı Maratonu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 28 Nisan'da düzenlendiği belirtilen açıklamada, “Bu yıl da maratonda yer alan CK Enerji çalışanlarından oluşan 'Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı', Kansersiz Yaşam Derneği aracılığıyla mücadele eden ailelere destek olmak için koştu.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, şunları kaydetti:

“Toplumsal konulara dikkat çekmek için bize büyük fırsat sunan İstanbul Yarı Maratonu’nda yer almaya önem veriyoruz. Bu yıl 30 kişiden oluşan koşu takımımızla Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte maratonda yer alarak kanserle mücadele eden ailelere umut olmak için koştuk. Ekip arkadaşlarımız 10 kilometre boyunca adımlarını iyilik için attılar. Koşu tamamlansa da bağış kampanyaları 13 Mayıs’a kadar devam ediyor. Spor aracılığıyla sivil toplumun gelişimine destek olmak, farkındalık oluşturmaya katkı sağlayabilmek mutluluk verici.”