Karabük Üniversitesi Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı’na, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail RakıpKaraş, Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Selma Çelikyay ve akademik personel katıldı.
Akademik Kurul Toplantısında 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı’nda yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar, akademik personelle ilgili gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Akademik Kurul Toplantısı’nda konuşan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası alandaki başarılarına dikkat çekerek, bu alanlardaki iş birliklerini artırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kentsel Tasarım ve Mimarlık Çalışma Takımı hakkında da konuşan Rektör Kırışık, “Karabük Üniversitesi Kentsel Tasarım ve Mimarlık Çalışma Takımı ile Karabük ve İlçelerin kentsel tasarımı konusunda yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde çalışmalar yapıyoruz.“ dedi.
Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi’nde yürütülen faaliyetler ve elde edilen başarılar hakkında sunum gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Hatice Selma Çelikyay, Karabük Belediyesi ile yapılan protokol çerçevesinde Kentsel Tasarım ve Mimarlık Çalışma Grubu tarafından tamamlanan ve hazırlığı devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Safranbolu Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.