Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
30 Nisan, 2024 10:59 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’nin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Köse mesajında, emeğin ve çalışmanın değerine vurgu yaparak, çalışanların haklarının korunması ve daha iyi çalışma koşullarının sağlanması gerektiğini belirtti.

Köse, “1 Mayıs, emeğin, alın terinin ve mücadelenin simgesidir. Çalışanların haklarına, onurlu bir yaşama ve daha iyi çalışma koşullarına olan inancımızı her zaman korumalıyız.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, sağlık çalışanlarından, öğretmenlere, belediye çalışanlarından, işçilere kadar birçok meslek grubunun fedakârca çalıştığına dikkat çeken Başkan Köse, “Her bir çalışanın, toplumun hareket noktası olduğunu unutmamalıyız. Onların haklarına saygı duymak, toplum olarak birbirimize karşı sorumluluğumuzdur.” dedi.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu da yapan Başkan Köse, “Birlikte daha güçlüyüz. 1 Mayıs, emeğin ve dayanışmanın birleştirici gücünü bir kez daha hatırlamamıza vesile olmalı.” şeklinde konuştu.

Son olarak, emekçilere ve çalışanlara verdiği değeri belirten Başkan Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayarak, “Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam dilerim.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin