Safranbolu Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı

Yayın: 05.04.2023 16:32
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Nisan Ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda, gündem maddelerinin görüşülmesinin yanı sıra Encümen ve Komisyon Üyeliklerinin de seçimi yapıldı. Encümen Üyeliklerine Onur Varlı ve Serap Karaoğlu seçildi.

Daha sonra Başkan Köse’nin kalan bir yılda da aynı komisyon üyeleri ile devam edilmesi önerisi yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edilirken, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Encümen ve Komisyon Üyelerimize 4 yıldır olduğu gibi birlik beraberlik içerisinde iyi çalışmalar diliyorum “ dedi.
Toplantı bir sonraki meclis tarihinin belirlenmesinin ardından sona erdi.(Sadık Arslan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da öğrencinin okula getirdiği biber gazı topunun patlamasıyla 25 öğrenci gazdan etkilendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir okulda, öğrencinin getirdiği biber gazı topunun sınıfta patlaması sonucu gazdan etkilenen 25 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Ortaokulu'nda bir öğrencinin okula soktuğu biber gazı topunun teneffüste topla oynadığı sırada patlaması sonucu biber gazı sınıfa yayıldı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine emniyet güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sınıfta bulunan ve biber gazından etkilenen 25 öğrenci, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.