Safranbolu Belediyesi Başkan Elif Köse önderliğinde tüm birimleri ile gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.
2022 yılı asfalt sezonunda hedef aldığı 20 bin tonu aşan Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Amirliği kış sezonu tamamlanmadan önce çalışmaları sürdürüyor.
İlk günden bu yana Safranbolu’yu çok daha yaşanılır bir kent yapmanın mücadelesini verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Elif Köse, “ Her hafta müdürlerimizle bir araya gelerek haftayı planlıyor, plana bağlı kalarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.
TOPLAM 21.702 TON ASFALT
İlçenin tüm mahallelerinde asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Köse, Bu bağlamda 15 Temmuz Mahallesi’nde 360 ton, Aşağı Tokatlı Mahallesi’nde 2. Bin 632 ton, Akçasu Mahallesi’nde 94 ton, Atatürk Mahallesi’nde 36 ton, Babasultan Mahallesi’nde 346 ton, Bağlarbaşı Mahallesi’nde 4bin 455 ton, Barış Mahallesi’nde 2 bin 299, Camikebir Mahallesi’nde 259 ton, Çavuş Mahallesi’nde 76 ton, Çeşme Mahallesi’nde 62 ton,
Cemal Caymaz Mahallesi’nde 154 ton, Emek Mahallesi’nde 4 bin 068, Esentepe Mahallesi’nde 2 bin 616 ton, Hacı Halil Mahallesi’nde 21 ton, İsmet Paşa Mahallesi’nde bin 505 ton, İzzet Paşa Mahallesi’nde 53 ton, Kirkille Mahallesi’nde bin 623, ton, Musalla Mahallesi’nde 172 ton, Yeni Mahalle’de 865 ton olmak üzere 21 bin 702 ton asfalt serimini tamamladık” diye konuştu. Mahalle Muhtarları ve vatandaşlardan gelen taleplerinde değerlendirildiğini hatırlatan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Halkımızdan aldığımız güçle çok daha güzel projeleri ve çalışmaları yine halkımızın desteği ile birlikte tapacağız. Bu vesile ile mesai mefhumu gözetmeden Safranbolu’ya hizmet veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.


