Safranbolu Belediyesi Pazartesi Dualarını Sürdürüyor

Safranbolu Belediyesi Pazartesi Dualarını Sürdürüyor

Yayın: 03.11.2015 09:30
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un 2009 yılından bu yana her Pazartesi sabahı gerçekleştirdiği, esnafa hayırlı iş ve kazanç temennisinde bulunulan ve esnafın neredeyse tamamının katıldığı Pazartesi duaları devam ediyor.

Bu Sabah yapılan duaya Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın ve Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın da katıldığı program sonrasında bir de kısa teşekkür konuşması yapan Uysal, şahsıma ve partime gösterilen güven ve teveccühe teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Karabük için değerli büyüğümüz ve Genel başkan yardımcımı Sayın Mehmet Ali Şahin beyefendi ile var gücümüz ile hizmete devam edeceğiz” dedi.

Aydın ise, esnafımız ile her Pazartesi buluşuyor ve hayırlı kazançlar temennisinde bulunarak Cenabı Hakka dualar ediyoruz. Bu gün de 26. Dönem Milletvekilimiz Sayın Uysal ile birlikte hem teşekkür etmek hem de birlikte hayırlı işler dilemek amacı ile buradayız. Bende başta Genel Başkan Yardımcımız ve Karabük Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Şahin Bey ve Değerli Milletvekilimiz Burhanettin beye başarılar diliyor, ülkemiz, milletimiz ve Karabük’ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.