Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
06 Ekim, 2017 00:10 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi Tarafından Vatandaşlara Aşure İkram Edildi

Safranbolu Belediyesine Bağlı Bulunan Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM)’de Hazırlanan ve Belediye Binası ve Misak-ı Milli Demokrasi meydanında Yapılan Aşure Dağıtımına Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi.

Vatandaşlara Aşure ikram eden Safranbolu Kaymakamı/Belediye Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, Muharrem ayının hem Hicri takvimin başlangıç ayı hem de bizim için Aşure Ayı olarak bilinen ilk on günü içermektedir” dedi.

Belediye olarak kentin hemen her yerinde etkinliğin devam ettiğini kaydeden Ürkmezer; “ Hepimizin malumu olduğu üzere Muharrem Ayı içerisindeyiz. Belediye olarak bizlerde geçtiğimiz Cuma günün den itibaren kentimizin çeşitli yerlerinde Aşure ikramı yapıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki arkadaşlarıma da ikramlarda bulunduk. Bu gün de Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşıda bulunan Kazdağlı Meydanında Aşure ikramımız devam ediyor. Bununla birlikte yine Cuma günü tüm Camilerimizin önünde ikramlara devam edeceğiz. Aşure ayının başta Safranbolu’muz olmak üzere Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:31 tarihinde yayınlandı
0 0

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin