Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
24 Kasım, 2022 14:40 tarihinde yayınlandı
0

“Safranbolu Çarşı’sı” kitabının tanıtımı yapıldı

Safranbolu’nun UNESCO Dünya Mirası Listesine girişi dolayısıyla hazırlanan ve ilçenin sosyoekonomisini konu alan “Safranbolu Çarşı’sı” isimli kitabın tanıtım toplantısı yapıldı.

Karabük Valiliği tarafından desteklenen, 30 akademisyenin makalesinin yer aldığı, editörlüğünü İbrahim Canbulat, genel koordinatörlüğünü ise Mustafa Cücü’nün yaptığı kitap, Leyla Dizdar Kültür Merkezinde tanıtıldı.

Dr. Nuray Türker, Dr. Esra Bölükbaşı Ertürk, Aytekin Aytekin, İsmet Zühtü Saraçoğlu, Dr. Kadir Şahin ve Dr. Halide Velioğlu’nun yayın kurulunda bulunduğu kitabın içeriği, sine vizyon eşlediğinde katılımcılara gösterildi.

Tanıtımda bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’yu geniş kapsamıyla anlatan bir kitabın var olmasının önemine değindi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Köse, ilçenin gelecek kuşaklara aktarılacak önemli bir esere sahip olduğunun altını çizdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin