Safranbolu İlçe Halk Kütüphanesi Yenileniyor

blank
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 20:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Safranbolu’da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ilçe halk kütüphanesinin yıkılarak yerine modern ve donanımlı yeni bir kütüphane inşa edileceğini duyurdu.

Aydın, projenin 2025 Yatırım Programı'na dahil edildiğini ve 87 milyon TL ödenek ayrıldığını açıkladı. Yeni yapılacak kütüphanenin, günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanacağını ve hem öğrenciler hem de kitapseverler için çağdaş bir öğrenme merkezi olacağını dile getirdi.

Özellikle sınav dönemlerinde üniversite ve lise öğrencileri tarafından yoğun şekilde kullanılan mevcut kütüphanenin yenilenmesi, öğrenciler tarafından uzun süredir talep ediliyordu. Yeni kütüphanenin, gelişmiş teknolojik altyapısı ve geniş kaynak yelpazesiyle daha kullanışlı ve konforlu bir ortam sunması hedefleniyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti, Karabük’te Eğitim Yatırımlarını Değerlendirdi

blank
blank
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 21:21 tarihinde yayınlandı
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve parti teşkilatı Karabük’te yapımı devam eden okul projelerini yerinde inceledi.

İnceleme ziyaretleri kapsamında Belen İlk/Ortaokulu, Demir Çelik Anadolu Lisesi & Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Osman Yeşilyurt Ortaokulu, Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesi, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi & Uygulama Oteli ile Emek Ortaokulu’nda yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, eğitim yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Eğitim yatırımlarını yerinde inceledik, çalışmalar hakkında bilgi aldık. Eğitime yapılan her yatırım, Türkiye’nin geleceğine yapılan yatırımdır. Karabük’ümüzü daha güçlü bir eğitim altyapısına kavuşturmak için çalışıyoruz. Evlatlarımızın daha modern, güvenli ve donanımlı okullarda eğitim alması için yatırımlarımız sürecek” ifadelerini kullandı. 

İnşaatların planlanan takvim doğrultusunda devam ettiğini belirten Salt, okulların en kısa sürede eğitim-öğretime kazandırılacağını da sözlerine ekledi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.