Safranbolu Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Safranbolu Yaz Okuluna Yoğun İlgi

Yayın: 03.07.2019 22:54
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi (SAKEM) ve İlçe Halk Eğitim Merkezi paydaşlığında, İlçe Müftülüğümüz desteği ile düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

Popüler mutfaktan takı tasarıma, seramikten taş boyamaya, geleneksel çocuk oyunlarından Kurana kadar pek çok alanda verilecek olan kursların yanı sıra çeşitli aktivitelerinde gerçekleştirileceğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı açıklamada kursların yoğun ilgi görmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Kurslardan yalnızca çocukların değil yetişkinlerinde faydalandığını kaydeden Başkan Köse; “Burada amacımız çocuklarımızın el becerilerini geliştirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak. Bununla birlikte yetişkin hemşerilerimiz de hem hobi hem de yeni sanat dallarında kendilerini geliştirmelerini sağlamak. Bu anlamda bizlere destek veren Halk Eğitim Merkezimiz ve İlçe Müftülüğümüze teşekkür ediyor, kursiyerlerimize ve eğitimcilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz İyilik İçin” mottosuyla Kansersiz Yaşam Derneği yararına koştu.

Şirketten yapılan açıklamada, koşu takımının 30 kişiden oluştuğu kaydedildi.

İstanbul Yarı Maratonu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 28 Nisan'da düzenlendiği belirtilen açıklamada, “Bu yıl da maratonda yer alan CK Enerji çalışanlarından oluşan 'Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı', Kansersiz Yaşam Derneği aracılığıyla mücadele eden ailelere destek olmak için koştu.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, şunları kaydetti:

“Toplumsal konulara dikkat çekmek için bize büyük fırsat sunan İstanbul Yarı Maratonu’nda yer almaya önem veriyoruz. Bu yıl 30 kişiden oluşan koşu takımımızla Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte maratonda yer alarak kanserle mücadele eden ailelere umut olmak için koştuk. Ekip arkadaşlarımız 10 kilometre boyunca adımlarını iyilik için attılar. Koşu tamamlansa da bağış kampanyaları 13 Mayıs’a kadar devam ediyor. Spor aracılığıyla sivil toplumun gelişimine destek olmak, farkındalık oluşturmaya katkı sağlayabilmek mutluluk verici.”