Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
11 Temmuz, 2019 22:49 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Dostluk ve Kardeşlik Turnuvası Başladı

Safranbolu Belediyesi “Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası” Misak-ı Milli Demokrasi Meydanında yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün desteği ile yapılan turnuvanın açılış seremonisi için 11 takım hazır bulundu.

Kadastro ve Satex İhtisas takımları arasındaki mücadele öncesi konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Bu sene ilkini düzenlediğimiz voleybol turnuvasının fair-play ruhu içerisinde geçeceğine inancım tam. Biz voleybol turnuvası ile Safranbolu’da dostluğu, kardeşliği, dayanışmayı ve birlikte eğlenmeyi hedefliyoruz. Çok keyifli takımlarımız oluşmuş. Turnuvanın 1.sini düzenliyoruz fakat amacımız geleneksel hale getirmek. Turnuvada mücadele edecek olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İki grupta oynanacak olacak müsabakalarda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, bir üst tura yükselecek.
Şampiyon takımın belirleneceği karşılaşma ise 30 Temmuz’da oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 17:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin