Safranbolu’da yılda 2 tonun üzerinde kıtır üretiliyor

Safranbolu’da yılda 2 tonun üzerinde kıtır üretiliyor

Yayın: 09.08.2022 17:38
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesince yılda 2 tonun üzerinde üretilen kıtır, doyurucu ve uzun süre taze kalma özellikleriyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

Belediye Başkanı Elif Köse, yaptığı açıklamada, belediye tesislerinde tamamen doğal ürünlerden kıtır üretimi yapıldığını bildirdi.

Doyurucu kıtırın atıştırmalık olarak da tüketildiğini aktaran Köse, “Kıtır, uzun süre tazeliğini koruyabilen bir ürün. Bu nedenle de vatandaşların tercihi haline geldi. Toplamda 2 tonun üzerinde üretim yaptık. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine üretime devam ediyoruz.” bilgisini paylaştı.(A.A)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin ikametinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İlkadım ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 350 gram sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı, 500 gram tütün, 600 dolu makaron ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan T.Ö. jandarmaya götürüldü.