blank
Avatarı
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
17 Mayıs, 2024 13:44 tarihinde yayınlandı

Safranbolu’nun Gözbebeği Taş Teras, Doğaseverleri Büyülüyor..!

blankSafranbolu'nun eşsiz doğal güzelliklerinden biri olan Sırçalı Kanyonu'nda bulunan Taş Teras, her geçen gün daha da popüler hale geliyor. Özellikle yaz aylarının başlamasıyla birlikte ziyaretçi sayısında ciddi bir artış yaşanan Taş Teras, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi. Vatandaşlar, taş teras turizm günleri yapılarak daha bilinçli ve kontrollü gezilerin gerçekleştirilmesini istiyor. Taş Teras'ın eşsiz manzarası ve doğal yapısı, ziyaretçilerin gözlerini ve ruhlarını şenlendiriyor. Kanyonun içinde yer alan bu doğal güzellik, fotoğraf tutkunlarının da favori mekanlarından biri haline geldi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğagezginleri, Taş Teras'ta unutulmaz anlar yaşamak ve doğanın tadını doyasıya çıkarmak için sıraya giriyor. blank Safranbolu Taş Teras, bu eşsiz doğa harikasının daha geniş kitlelere tanıtılması ve ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim sunulması amacıyla turizm tanıtım günlerinde yer alması bekleniyor. Etkinlikler kapsamında doğa yürüyüşleri, piknikler, konserler ve yöresel lezzetlerin tadımları gibi birçok organizasyonun düzenlenmesi yerel yetkililerden özellikle talep ediliyor. Eğer siz de doğanın kucağında huzurlu bir mola vermek ve eşsiz manzaralar eşliğinde keyifli bir gün geçirmek istiyorsanız, Safranbolu Taş Teras'ta soluklanabilir, heyecanlı bir doğa ziyafeti çekebilirsiniz. Bu benzersiz doğa harikasını keşfetmeye ve doğanın tüm güzelliklerini doyasıya yaşamaya hazır mısınız? O zaman Taş Teras sizleri bekliyor! (Esra Oğuzkağan Özkan)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 22:32 tarihinde yayınlandı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bayramlaşma programı yapıldı

Kurban Bayramı münasebetiyle Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bayramlaşma merasimi düzenlendi.
Törene, Başhekim Doç. Dr. Erkan Doğan’ın yanı sıra hastane idaresi ve sıhhat işçisi katıldı. Ağır iş temposuna karşın bir ortaya gelen sıhhat çalışanları, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.
Törende konuşan Doç. Dr. Doğan, bayramların sadece kutlama değil, birebir vakitte yenilenme, yardımlaşma ve paylaşma vakti olduğunu belirtti.
Sağlık çalışanlarının fedakârca vazife yaptıklarını vurgulayan Doğan, "Görevlerini büyük bir özveriyle sürdüren tüm çalışanımıza teşekkür ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sıhhat, memnunluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum." sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin