Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
04 Mayıs, 2017 10:12 tarihinde yayınlandı
0

SAKEM, Huzurevi Sakinleri ile Minikleri Buluşturdu

Safranbolu Misak-ı Milli İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ile Yücel Huzurevi’ndeki Büyüklerimizle SAKEM’de bir araya geldi.

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) tarafından organize edilen buluşmaya Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen’de katıldı.

Verilen öğle yemeğinin ardından bir konuşma yapan İl Müdürü Sökmen, böylesi güzel bir organizasyonu düzenleyen başta Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy olmak üzere tüm belediye ve SAKEM personeline teşekkür ettiğini söyledi.

SAKEM’in bu gün dedeler ve nineler ile torunları bir araya getirdiğini kaydeden Sökmen; “İnşallah bu projenin daha sıklıkla olmasını diliyoruz. Bizler devletimizin sunduğu imkânlar ile huzurevimizde kalan yaşlılarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışmaktayız” dedi.

Safranbolu Belediyesi olarak toplumun her kesimi ile sıkı diyaloglar içerisinde olduklarını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise; “Huzur evimiz ile de yürüttüğümüz çok güzel projelerimiz var. Örneğin, 2 haftada bir yağlı boya, seramik, ebru, kokulu taş, takı tasarım gibi daha pek çok kursu burada gerçekleştiriyoruz. Buradaki en büyük amacımız huzurevindeki büyüklerimizin zamanlarını daha değerli geçirmeleri. Bir şeylerle meşgul olup terapi almaları” dedi.

Bu gün ise büyüklerimiz ile çocuklarımızı SAKEM çatısı altında buluşturmak istediklerini vurgulayan Aksoy, “Çocuklarımızda devletimizin güvencesi altında olan çocuklarımız. Çoğu zaman anne, baba, dede, nine şefkati alamayan çocuklarımız. Tabii ki öğretmenlerinin bu şefkati verdiklerine inanıyorum. İnşallah bu tür etkinlikleri sıklaştırarak devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Huzurevi sakinleri ile çocuklar SAKEM bahçesinde birlikte ebru yaptılar. Hoşça vakit geçiren yaşlılar, Başkan Aksoy ve ekibine teşekkür ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 18:51 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin