Şampiyon Elif Güneri yarın akşam sahne alıyor

Şampiyon Elif Güneri yarın akşam sahne alıyor

Yayın: 12.05.2022 13:17
Paylaş:
A+ A-

Boks şampiyonalarında unutulmaz başarılar elde ederek Karabük tarihine geçen milli sporcumuz Elif Güneri İstanbul’da başlayan Dünya Boks Şampiyonasında ilk maçına yarın akşam çıkıyor.

Karabük Baykan Arslan Boks Okulu öğrencisi milli sporcumuz Güneri bugün akşam saat 18’de Günay Afrikalı rakibi ile ringe çıkacak.

Kısa bir süre önce Türkiye Boks Federasyonu Karabük İl Temsilciliği görevine getirilen Mehmet Deligöz, “Karabüklü şampiyon sporcumuz Elif Güneri, milli antrenörümüz Baykan Arslan Hocamız ve ülkemizi temsil eden tüm milli sporcularımıza başarılar diliyoruz. Desteklerimiz ve dualarımız onlarla” dedi.

Öte yandan, İstanbul’da önceki gün başlayan ve 21 Mayıs’ta sona erecek Büyük kadınlar boks şampiyonasında 52 kilogramda Beyza Saraçoğlu, 63 kilogramda Gizem Özer ve 75 kilogramda Büşra Işıldar rakiplerini yenerek ikinci tura yükseldiler.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Boks Federasyonu İl Temsilcisi Deligöz, Karabüklü milli sporcuların gösterdiği üstün performansla bir kez daha gururlandıklarını vurgulayarak, “Karabük’ün ve ülkemizin göğsünü kabartan sporcu kardeşlerimiz yüz güldürmeye devam ediyor. İnşallah yarın akşam da Elif Hocamızdan güzel haberler alacağız” ifadelerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti, 5. olağanüstü kurultayla yeni genel başkanını seçti

Yayın: 28.04.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Ankara’da ATO Congresium’daki kurultayda genel başkanlığa İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz aday oldu.

Kurultayda genel başkan adaylarından hiçbiri ilk iki turunda oylamada gerekli olan salt çoğunluğu sağlanamazken 3. Turda izmir Mv. Müsavat Dervişoğlu salt çoğunluğu elde ederek İyi Parti’nin yeni Genel başkanı oldu.

Ardından yapılan parti organları seçiminde ise; Karabük’ten

Ozan Canyurt’ un da merkez disiplin kurulu üyeliğine yeniden seçildiği

50’si asıl, 25’i yedek 75 Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ile 11’i asıl, 7’si yedek 18 Merkez Disiplin Kurulu üyesi belirlendi .

31 Mart seçimlerinde İyi Parti Kadıköy belediye başkan adayı olan Karabük’lü Kübra Dursun ise GiK listesinde kendisine girmeyi başardı.(Halil Kızılyer)