Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
05 Ağustos, 2021 22:16 tarihinde yayınlandı
0

Şampiyonlardan Coşkun Güven’e Ziyaret

Haber Merkezi) 6-16 Temmuz tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Liginde namağlup şampiyon olan Karabük Demir Kartal Gençlik Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gençlik Spor İl Müdürü Coşkun Güven’i ziyaret etti.

İl Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarete Demir Kartal Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Gökçe, Başkan Yardımcısı Ziya Yalçın, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Adabaş ve Takım kaptanı Mustafa Akman katıldı.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İl Müdürü Coşkun Güven; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da desteklerimiz devam edecektir” diyerek Demir Kartal Gençlik Spor Kulübü’ne başarı dileklerini iletti.

Bizi sosyal medyadan takip edin