blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 14:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun Şehir Hastanesi’ne 28 milyon TL’lik enerji yatırımı

Samsun Kent Hastanesi’nin güç altyapısına 28 milyon TL’lik yatırım yapıldı.
Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Samsun Şehir Hastanesi ve etrafındaki güç altyapısını güçlendirmek için 28 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. Bu kapsamda 9 kilometre uzunluğunda yer altı şebekesi inşa ederek güç altyapısını daha güçlü hale getirdi. Ayrıyeten, bölgedeki yeni irtibat yollarının aydınlatılmasını sağlamak gayesiyle 3 kilometre uzunluğunda aydınlatma direkleri tesis edildi.
Şehir hastanesi üzere kritik değere sahip sıhhat kuruluşlarının kesintisiz güce erişimi büyük ehemmiyet taşıyor. Hastanenin gücünü sağlamak için alternatif güç besleme kanalları oluşturan YEDAŞ, böylelikle mümkün güç kesintilerine karşı daha sağlam bir altyapı meydana getirdi.

7/24 kaliteli ve sürdürülebilir enerji
YEDAŞ, bu yatırımla Samsun Şehir Hastanesi ve etrafında ikamet eden 2 bin aboneye 7 gün 24 saat kaliteli ve sürdürülebilir güç arzı sağlamayı hedefliyor. Bu çalışmalar, hastanenin tam kapasiteyle hizmet vermesine katkı sağlarken, bölgedeki sıhhat hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesine de büyük takviye sunacak.

Samsun’un sıhhat ve güç altyapısına büyük katkı
Samsun Şehir Hastanesi, bölgenin en büyük sıhhat yatırımlarından biri olarak dikkat çekerken, YEDAŞ’ın bu güç altyapı yatırımları sayesinde hastane ve bölge halkı güçlü bir güç ağına sahip oldu. Birebir vakitte aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasıyla hastane etrafındaki yolların güvenliği de artırılmış oldu.
YEDAŞ, Şehir Hastanesi ve etrafındaki güç altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların süreceğini belirterek, bölgenin güç gereksinimlerini en yüksek standartlarda karşılamaya devam edeceklerini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 00:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da 14 bin 408 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.