blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 19:13 tarihinde yayınlandı

Samsun’da eğitime kar engeli devam ediyor: 1 gün daha tatil

Samsun Valisi Orhan Tavlı, olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Şubat Salı günü de vilayet genelinde eğitime 1 gün orta verildiğini açıkladı.
Vali Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Samsunlu hemşehrilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve velilerimiz, ilimiz genelinde tesirini sürdüren ağır kar yağışı, don riski ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar üzere aksilikler yaşanabileceği değerlendirildiğinden önlem gayeli olarak ilimiz genelindeki; Ulusal Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde, Aile ve Toplumsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı kreşlerde, müftülüğe bağlı muhtaçlık odaklı gündüzlü ve 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim-öğretime 25 Şubat Salı günü 1 gün orta verilmiştir. Kamu kurumlarımızda vazifeli gebeler, engelliler, çocuğu kreş yahut anaokuluna devam eden anneler de 1 gün idari müsaadeli sayılacaktır" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2025 02:52 tarihinde yayınlandı

Park halindeki tırların dorselerini ateşe verdiler

Karabük’te kimliği meçhul kişi yahut şahıslarca yanıcı husus dökülerek ateşe verilen iki tırın dorsesinde maddi hasar oluştu.
Olay, Bayır Mahallesi Plevne Caddesi’nde meydana geldi. Park halinde bulunan iki tırın dorsesi kimliği bilinmeyen kişi yahut şahıslarca ateşe verildi. Alevleri fark eden vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye takımları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen takımlar alevlere müdahale ederek yangını söndürdü.
Yangında tır dorseleri ziyan görürken, olay yeri inceleme takımları alanda çalışma başlattı.
Şüphelilerin evvel tır lastiklerine yanıcı ve uçucu husus sürerek yakmaya çalıştıkları, akabinde da başarılı olamayınca dorseleri ateşe verdikleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin