Anadolu Ajansı tarafından
05 Ağustos, 2024 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da gençlik ve kültür kampı gerçekleştirildi

SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Gençlik ve Kültür Kampı gerçekleştirildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İlkadım ilçesi Mahmur Dağı'nda düzenlenen kampı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ziyaret etti.

Karaaslan ve Doğan burada gençlerle sohbet etti.

Doğan, gençlerin doğa ile iç içe kamp yaptıklarını aktardı.

Kampa 11 ila 24 yaş arasında gençlerin katıldığını belirten Doğan, "Gençlerimizin burada takım çalışması, liderlik ve yaratıcılık gibi becerilerinin geliştirilmesine de olanak sağlanıyor. Geleneksel Türk Okçuluğu, dart, koca ayak gibi sporları yaparak eğlenirken kampçılık eğitimi de alıyorlar. Gençlerin yaz tatilini hem eğlenceli hem eğitim dolu geçirmelerine katkı sunuyoruz. Gençlerimiz burada cep telefonu ve bilgisayarların ekran ışığından uzak, doğayla iç içe kamp keyfi yaşarken, kendilerini keşfetmeleri ve yeni deneyimler kazanmaları için de fırsat sunuyoruz." ifadelerini kullandı.


blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 11:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Bolu’da alev alan otomobil küle döndü

Bolu’da seyir halindeyken alev alan araba kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Mengen-Gökçesu kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, şoförü ve plakası öğrenilemeyen araba, seyir halindeyken motor kısmından alev aldı. Alevleri fark eden şoför aracını yol kenarına park edip, durumu 112 Acil’e bildirdi. İhbarla kısa müddette olay yerine gelen itfaiye takımları aracı saran alevlere müdahale etti. Söndürülen yangında şoför yara almazken araba kullanılamaz hale geldi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.