Samsun’da iki otomobil çarpıştı, 8 kişi yaralandı

Samsun’da iki otomobil çarpıştı, 8 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

Dursun Kuru idaresindeki 17 AAE 716 plakalı otomobil, Arıca Mahallesi'nde, Nihat Emeç'in kullandığı 28 YB 727 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücüler ile araçlardaki Sait Tatar, Dursun Kıllı, Necati Aktaş, Ahmet Aklar, Sadık Kılıç ve Hasan Karabulut yaralandı.

Sağlık ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mustafa Kavacık Yeni Başkan Oldu

Yayın: 30.04.2024 13:55
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Eskipazar İlçe Başkanlığına Mustafa Kavacık getirildi. Mevcut İlçe Başkanı Zahit Yarar’ın 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Çandırlar köyü muhtarı seçilmesi nedeniyle  görevini bıraktı.

Başkan Yarar’ın ilçe başkanlığını bırakması sonrası  Eskipazar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Kavacık gazetemize yaptığı açıklamada “ Mevcut ilçe başkanımızın görevinden ayrılması nedeniyle partimiz tarafından Eskipazar İlçe Başkanlı görevine getirildim. Görevinden ayrılan başkanımıza yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Eskipazar’da ana muhalefet partisinin ilçe başkanı olarak halkımızın tüm sorunları ile ilgileneceğim. İlçemizin için yapılan her türlü güzel hizmetleri destekleyeceğim, eksiklerin giderilmesi için gerekli uyarılarımı yapacağım” dedi.