Reklam Alanı (Gövde Üst Reklam) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 09:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da kaçak avcılara geçit yok

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

SAMSUN (İHA) – Samsun’da evraksız avlanarak 19 kara tavuk, 5 öter ardıç, 1 karga vuran 2 kaçak avcıya toplam 100 bin 700 TL idari para cezası ve tazminat cezası uygulandı.
Doğa Müdafaa ve Ulusal Parklar (DKMP) 11. Bölge Müdürlüğü, Terme DKMP Şefliği grupları ile Terme ilçe Jandarma Komutanlığı ortak çalışmaları sonucunda Çarşamba ilçesinde av müdafaa ve denetim faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan av müdafaa ve denetim faaliyetinde 2 bireye evraksız avlanma yapma, avlanma mühletleri dışında avlanma yapma ve takoz kullanmadan yarı otomatik tüfek kullanma kabahatlerinden 32 bin TL idari para cezası, 19 adet kara tavuk, 5 adet öter ardıç ve 1 adet karga vurduğundan 68 bin 700 TL tazminat cezası uygulandı.
DKMP 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sorumluk alanlarında av müdafaa ve denetim çalışmalarının aksatılmadan devam edeceğini bildirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 00:32 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Akrobasi hareketleri pahalıya patladı: Kovalamaca ile yakalanan motosikletlilere 65 bin lira ceza

Reklam Alanı (İçerik Öncesi) Bu alana reklam ver

Düzce’de akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletliler kovalamaca sonrasında yakalandı. 3 şoföre 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı.
Olay, Kuzey Etraf Yolu’nda meydana geldi. Güzergah üzerinde akrobasi hareketleri yaparak ilerleyen motosikletli küme trafik takımlarının takibine takıldı. Çamköy temas yoluna girerek süratle uzaklaşmaya başlayan motosiklet şoförleri trafik gruplarının kovalamacası sonrasında Koruköy Kavşağı’nda yakalandı. Orta sokaklara girerek kaçmaya devam eden şoförler ise şahin takımlarının çalışması ile yakalandı. Yapılan denetimlerde şoförlerin ehliyetsiz olduğu, kask takmadığı, adapsız ışıkların ve tarzına uygun olmayan aparatların olduğu belirlenince şoförlere 65 bin 412 lira cezai süreç uygulandı. 2 motosiklet yediemin otoparkına çekilirken, takımların şok kontrollerinin ise devam edeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Reklam Alanı (İçerik Sonrası) Bu alana reklam ver

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.