Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
09 Ağustos, 2024 15:26 tarihinde yayınlandı
0

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ta görevi esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Astsubay Muhammet Kalaz için Safranbolu Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Şehidimiz son yolculuğuna uğurlandı

Şırnak’ta görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan Astsubay Muhamet Kalaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak’ta görevi sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz’ın cenazesi, memleketi Karabük’ün Safranbolu ilçesinde defnedildi.Kalaz’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, evinde helallik alındıktan sonra Safranbolu Merkez Camisi’ne getirildi.Güçlükle ayakta duran şehidin annesi Bahriye Kalaz, babası İbrahim Kalaz, ablası Emine Akdere ve kardeşi Salih Kalaz taziyeleri kabul etti. Karabük Müftü Yardımcısı Ekrem Akmanşen tarafından öğle vakti kıldırılan namazın ardından Kalaz’ın cenazesi Safranbolu Şehitliğine defnedildi. Törene, Kalaz’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Yavuz, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı İsmail Balıbek, kurum müdürleri, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Şırnak ilinde üs bölgesinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Muhammet Kalaz (27), arama ve tarama faaliyeti esnasında rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 10:56 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da YKS heyecanı: Bazı öğrenciler 1 dakika kala sınava yetişti

Ordu’da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu öncesinde adaylar sınav merkezlerine akın etti. Sınav saatinin yaklaşmasıyla birlikte bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak salonlara yetişti.

YKS’nin birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öncesinde Ordu’da bulunan sınav merkezlerinde yoğunluk yaşandı, bu esnada aileler de adayları yalnız bırakamadı. Bazı öğrenciler son dakikalarda koşarak sınava yetişmeye çalıştı.

Adaylar sınav salonlarında ter dökerken, aileleri de okul çevresinde bekledi, bazı aileler çocukları için Kur’an-ı Kerim okudu, dua etti. Aileler, çocuklarının sınavlara güzel hazırlandıklarını ancak yine de sınav heyecanı yaşadıklarını belirterek, tüm adaylara başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin