Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
08 Kasım, 2025 11:16 tarihinde yayınlandı
0

Şehir sise uyandı

Düzce kent merkezinde sabah saatlerinde sis tesirli oldu. Görüş aralığının düştüğü siste, yer yer kartpostallık imgeler oluştu.

Düzce’de her sonbahar ve kış mevsiminde yaşanan sis, havaların soğuması ile birlikte tekrar kent merkezini esir aldı. Sabah saatlerinde sise teslim olan kentte görüş aralığı 15 metreye kadar düştü. Araçlarıyla iş yerlerine gitmeye çalışan şoförler yer yer zahmetle ilerlerken, kent merkezinde de kartpostallık imgeler oluştu. Bilhassa kentin ortasından geçen Asar Deresi üzerinde köprülerden geçen yayaların siste imgesi hoş kareler oluşturdu.

Yetkililer ise şoförleri sis karşı uyararak, çok hız yapılmamasını, araç farlarını yakmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin