Sıcak Havaya Rağmen Çalışmalar Sürüyor

Sıcak Havaya Rağmen Çalışmalar Sürüyor

Yayın: 30.07.2019 23:45
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tüm ekipleri ile sıcak hava şartlarına karşın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Amirliği ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde yabani ot temizleme, mazgal, boyama gibi çalışmalara devam ediyor.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Tüm ekiplerimizle 24 saat Safranbolu’nun hizmetindeyiz” dedi.

Gerek Fen İşleri Müdürlüğü, gerek, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü gerekse Park ve Bahçeler Amirliği olarak ekiplerimiz gerekli bölgelerde temizlik, taş duvar, boyama, çevre düzenleme, asfalt, yama, ark temizliği kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar bizim programımız dahilinde olduğu gibi vatandaşlardan gelen taleplerden de oluşmakta. Halkımızdan gelen tüm talepleri mutlaka değerlendiriyor ve ivedilikle gerçekleştirilebilme sırasına göre değerlendiriyoruz. Bu bağlamda sıcak hava şartlarına rağmen işlerin aksamaması için var güçleri ile çalışan mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, bizlerden destek ve güvenini esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin partisinden istifa etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Gökcan Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri partiden istifa etti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda, Trabzonlu aday Koray Aydın'ı desteklediklerini ancak kurultayda yaşananların kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.

Kurultayda Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın da oy kullanamadığını belirten Şahin, şunları kaydetti:

“Genel başkanlık görevine seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'na başarılar dilerken kendisinin bu skandalı açıklığa kavuşturmasını, hesabını sormasını ve kamuoyuna da açıklamasını bekliyoruz. Seçilmiş bir delegenin oy kullanma hakkını gasbedenlerden hesabını sormak ve bunu da kamuoyuna açıklamak İYİ Parti'nin namus borcudur. İYİ Parti Yomra İlçe Başkanlığı olarak tüm yönetim kurulu üyelerimiz, 25 mahalle başkanımız, 2'si Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan 9 ilçe Belediye Meclis üyemiz ile birlikte tüm Yomra teşkilatları olarak İYİ Parti'den istifa ediyoruz. Yomra, Trabzon ve Türkiye kamuoyunun bilgilerinize sunuyoruz.”