Trendyol Muhteşem Lig’in 35. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Trabzon’a geldi.
Galatasaray, Trendyol Harika Lig’in 35. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maç için kente geldi. Trabzon Havalimanı’na ulaşan Galatasaray için geniş güvenlik tedbirleri alınırken, sarı-kırmızılı grup polis eşliğinde kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.
Esra
•Pansuman odasındaki hanım işini düzgün yapmıyor hasta geliyor ama hemşire yok onun keyfinin gelip işinin başına dönmesini bekliyoruz bir de yetmezmiş gibi pansumanı düzgün yapmıyor kulağım için pansumana geldim kulağımın oynamaması gerekirken birden çekiyo bir de bana pişkin pişkin ne yapayım saçın var diyo sanki pansumana değil ağdaya geldik
Gülbahar
•Hastane diye geliyoruz insanlarla ilgilenmek sıfır doktorlar kendi egolarını tatmin etmek için insanlara saygısızca davranmak ayrı bir çabası ve reçete yazıyorlar sözde reçete ama geçersiz reçete yapıyorlar sizler yüzünden mağdur olmakdan gına geldi insan canı emanet ediliyor ama saygınız sıfır..
Anonim
•Malesef heleki gece vardiyasına döndüğünde sadece yattığı yerden para kazanmak için hastaneyi kullananlar varken öyle bir güvenlikçiye ihtiyaç duyulsa hasta yakınları arasında sert bir münakaşa çıksa ve güvenlikçi uyuduğu için görmese şiddetli münakaşa cinayete dönüşse ALLAH korusun.suçlu kim olmalı?
KEMAL
•Hastane ile ilgili sorunlar görmezden geliniyor. Malesef hastanede kim doktor, kim hemşire, kim güvenlik görevlisi kim sekreter belli değil. Güvenlik görevlilerinin yasal olarak giymesi gereken bir kıyafet yok muydu. Şimdilerde siyah pantolon beyaz gömlek giyiliyor gibi geldi.
Cengiz köse
•Merhabalar istanbulda yüksekten düşerek geçirdiğim iş kazası nedeniyle ziğinsel sıkıntılarda yaşadım.ve 7 ay önce kendi sağlığımı test etmek ve lâzım olduğu düşüncesiyle araç almak istedim bir üçkahıtçı ziğinsel sıkıntılarım olduğunu fark edip beni dolandırdı.piyasa değerinin en az 2 katı fazla paraya bana bir araç sattı.26.04.2018 tarihinde hamile eşimin sancısının tutması sebebiyle gece acile geldik sabaha karşı çocuğum dünyaya geldi ve aynı gece sürekli o beni dolandıran şahsı gördüm.kendisiyle diyolağa girmedim çünki onu görünce heran bir delilik yapmaktan kortum.bahsettiğim şahıs MEHMET COŞKUN hastanede güvenlik görevlisi yine sesimi çıkarmıcaktım ALLAH’A havale etmiştim.kendi yaşadığım sağlıksal sıkıntılarımdan dolayı birçok gece hastaneye acile gittim.sabahladım sabah namazını kılmak için mescide inişlerimdedefalarca o şahsın güvenlikçi masalarında uyuduğunu gördüm eşim doğum yaparkende doğumhanenin oradan otamatik kapının içerden açılmasıya mescide indim zaten şahıs uyuyordu beni görmedi dönüşte kapı şifresini bilmediğim için şahsı güçlükle uyandırdım.başka bir hasta yakınıda şifreyi öğrenmiş güvenlikçiyi herzaman uyandıramazsın lazım olur diyerek şifreyi banada söyledi.sonra düşündümki koskocaman hastanede can güvenliğimiz böyle sahtekarların elindeyken ya bir mazluma bişey olsa öyle bir güvenlikçiye ihtiyaç duysa nasıl olur.bu düşünceyle buraya yazmaya karar verdim.bana inanmayabilirsiniz. Bir gece o şahıs görevdeyken takip edin eminimki her vazife başında uyuyor.çünki gündüzleri yoğun sanayide mobilyacı dükkanı var yalanla dolanla oto alıp satıyo daha yazamadığım neler var.bende 2 sene oldu kaza geçireli yeni yeni düzeliyorum.MEHMET COŞKUN hakkındada gereğini yapacağınızdan eminim.hastanede bir mazlumun canı tehlikeye girmeden umarım gereği yapılır.