blank
Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
02 Şubat, 2024 14:15 tarihinde yayınlandı

Sincanlı Erkal Sonel “26 yıldır şarkı söylüyorum, bu dizi ile meşhur oldum”

'İnci Taneleri' dizisi oyuncusu Erkal Sonel, "26 yıldır şarkı seslendiriyordum bu dizi ile meşhur oldum" dedi. Seyircinin diziyi çok beğendiğini dile getiren Sonel, Ankara'da eğlence fiyatlarına bir tık zam geldiğini de konuşmasına ekledi. Dinlemeye gelenler ise "Abi, Dilber'e ev buldunuz mu?" diye sormaya başlamış.
Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, ekranlara gelir gelmez ilgi odağı oldu. Dizi, reytinglerle sosyal medyaya damgasını vurdu. Dizide Dilber'in 'Gemileri Yakarım’ şarkısıyla dans etmesi çok konuşulmuştu. Şarkının sahibi ve dizinin oyuncusu Erkal Soner: “Ben bile şok oldum. Şarkı bir anda patladı ve milyonlara ulaştı. Herkesin diline düştü. Sadece 10 saat canlı müzik yaptık” dedi. İnci Taneleri' dizisi oyuncusu Erkal Sonel, "Dizi çok güzel. Bence böyle de gidecektir. Ben, Hazar Ergüçlü'ye "Evin barkın yok mu?" diye soruyorum ve o da "Yok" diyor. Güzel dans etti ve çok başarılı bir oyuncu" dedi. Erkal Sonel Kimdir? 52 yaşında olan Erkal Sonel, evli ve iki çocuk babasıdır. Müzik kariyerine 1998 yılında “Mecburum” adlı şarkısıyla başladı. “Değirmenci Dayı”, “Oda Yanıyo Buda Yanıyo”, “Mümkünse Görüşmeyelim”, “Benim Olsan” gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesi edindi. İnci Taneleri dizisiyle televizyon dünyasına adım atan Sincanlı Erkal, müzik kariyerindeki başarılarıyla da dikkat çekiyor. İzleyiciler, Sincanlı Erkal’ın canlı müzik yaptığı mekanlara gelmeye başladı. (Derleyen: Halil Kızılyer)    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Şafak Zeki Akca tarafından
12 Haziran, 2025 14:26 tarihinde yayınlandı

TEKLİ EKMEĞİ MARKET NEDEN SATMAZ?

CEVAP ÇOK İLGİNÇ..!

İnsanların vazgeçemediği tek gıda maddesi

EKMEK

Her sofrada mutlaka bulunur.

Hele birde sunak yapıp bandıra bandıra yersin ya…

Bazı kesimler ekmek yiyenler koyun gibi olur diye laf ederler neyse bu konuya ileri ki tarihlerde değiniriz.

Esas konumuz nedir dostlar Ekmek

Geçtiğimiz günlerde Şirinevler mahallesinde uzun yıllardır marketçi olarak hizmet veren firmadan  (şimdilik isim vermeyeceğim) alış veriş yapmıştım.

Tam çıkarken ekmek alayım dedim.

Ne göreyim.

TEKLİ EKMEK kalmamış tezgah da bütün ekmekler çiftli ekmek idi.

Kasaya gittim sordum, Neden TEKLİ EKMEK yok?

Cevap TEKLİ EKMEK satmıyoruz.

Bir an duruldum.

Fırıncılar mı üretmiyor?

Hayır abi biz satmıyoruz.

Sebep:

Çok enteresan bir cevap

Bozuk para bulamıyoruz.

Şaşırmamak eldemi...

Peki bir müşteri olarak ekmek hariç alışveriş yaptım 97 TL tuttu.

O zaman ne olacak bozuk para yok mu diyeceksiniz? 

Veya üstünü tamamlamak için sakız mı vereceksiniz?

Birde işin başka boyutu var

Atıyorum malzemenin fiyatı 12 TL siz üstüne bindirim yaparak 15 TL den mi satıyorsunuz?

Hangisi SAKIZ mı yoksa BİNDİRİM mi?

Yoksa TEKLİ EKMEK de kar marjı az diye mi satmıyorsunuz?

Diğer marketler nasıl bozuk para bulunduruyorsa

Sizde bozuk para bulundurmak zorundasınız.

Bu kadar saçma bir karar olabilir mi?

Siz vatandaşla alay mı ediyorsunuz?

Ben cevabını sizden bekliyorum.

Gıdadan hangi birim sorumluysa da göreve davet ediyorum.

Burada bir haksızlık var derhal giderilmesi gerekir.

Yada ekmek satmayı tamamen bırakın.

Vatandaş mağdur edilemez.

*

Şirinevler halkı sizi bir marka yaptı.

Siz de bunu suistimal yapmayın.

Kalın sağlıcakla

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.