Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 22:51 tarihinde yayınlandı
0

Sinop’ta kar ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime ara

Sinop’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle bazı ilçelerde taşımalı eğitime 31 Aralık Çarşamba günü ara verildi.

Sinop Valiliği’nden yapılan açıklamada, il genelinde oluşabilecek olumsuzluklara karşı önleyici tedbirlerin alındığı belirtildi. Açıklamaya göre Türkeli ve Ayancık ilçelerinde taşımalı eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilirken, Merkez ilçe ile Boyabat, Erfelek, Durağan, Gerze ve Dikmen ilçelerinin bazı bölgelerinde taşımalı eğitime kısmi olarak ara verildi.

Valilik açıklamasında ayrıca, taşımalı eğitime ara verilen ilçe ve köylerde görev yapan engelli ve hamile kamu görevlilerinin 31 Aralık Çarşamba günü idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 09:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Leylekler gün batımını cami kubbesinde karşıladı, mest eden anlar havadan görüntülendi

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde gün batımı sırasında cami kubbesine konan leylekler havadan görüntülendi.

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde ilçe merkezine gelen leylekler gün batımı sırasında Merkez Camii’nin kubbesine kondu. Gün batımında mest eden görüntüler oluşturan leylekler havadan görüntülendi. İlçe merkezinde uzun süre sonra ilk kez görülen leylekler vatandaşlar tarafından da cep telefonlarıyla görüntülendi.

İlçede leylekleri genellikle dere ve çay kenarlarında gördüklerini ifade eden Harun Aynur, “Daha önce çay kenarında gördüğümüz leylekleri ilk defa caminin minaresine yuva yaparken gördük. Hem çok mutlu olduk hem de şaşırdık” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin