Süper Lig’den 10 kulüp, PFDK’ye sevk edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.09.2024 08:15
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in 6. haftasında oynanan maçlarda yaşanan çeşitli disiplin ihlalleri nedeniyle Antalyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep FK, Göztepe, Kasımpaşa, Samsunspor, Bodrum FK ve Konyaspor'un disipline gönderildiği belirtildi.

Antalyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Kasımpaşa'nın Hırvat oyuncusu Josip Brekalo'nun da kural dışı hareketleri sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hem Toplantı Hem Başkanlık Seçimi Yapıldı

Yeliz Karaoğlu
Yayın: 25.09.2024 10:21
A+ A-

Safranbolu’da, yerel yönetim ve toplumsal katılımı artırmak amacıyla düzenlenen Kent Konseyi Toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıda aynı zamanda başkanlık seçimi yapılırken, tek liste ile gidilen seçimde Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Prof. Dr. Nuray Türker oldu. Kent Konseyi Toplantısı’na Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu TSO Başkanı Erol Altuntepe, Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar, Dernek, Oda ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kent Konseyi toplantısının açılış konuşmasını yapan Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse “Kent Konseyi, kentteki önemli aktörleri bir araya getiren, gönüllü dayanışmayı harekete geçiren kamu kurumları ile toplum kesimleri arasında yeni köprüler kuran diyalog kanalları oluşturan bir yapıdır. Kuruluş amacı kent yaşamında kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinde yönetim ilkelerini hayata geçirmektir. Toplumun farklı kesimlerinden buraya teşrif eden sizlerle birlikte, şehrimizin sorunlarına dair görüşlerimizi paylaşacağımız ve çözümler oluşturacağımız platformu inşa ediyoruz. Bu, demokrasimizin ve katılımcı yönetimin en güzel örneklerinden biridir. Kent Konseyimizin geçmiş dönem yöneticilerine teşekkür eder ve seçilecek başkanı kutlar başarılar dilerim.” Toplantının ana gündem maddesi, Kent Konseyi’nin yeni başkanının belirlenmesiydi. Kent Konseyi mevcut başkanı, Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı, İş İnsanı Şefik Dizdar’ın görev süresinin sona ermesiyle yapılan oylamada Prof. Dr. Nuray Türker, oy birliği ile yeni başkan olarak seçildi.

Türker, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Bana sürekli desteklerini esirgemeyen çok değerli Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkürlerimi ileterek konuşmama başlamak istiyorum. Bu şehre hizmet etmek için buradayım. Amacım, tüm vatandaşlarımızın görüşlerini dikkate alarak Safranbolu’yu daha yaşanabilir bir yer haline getirmek. Hep birlikte daha güzel bir Safranbolu için çalışmalıyız. Herkesin sesi burada yankı bulacak.”

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331