Reklam
Reklam
Halil Kızılyer Avatarı
Halil Kızılyer tarafından
21 Kasım, 2024 11:49 tarihinde yayınlandı
0

Süreyya Yavuz Çocuklarla Bir Araya Geldi

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Vali Mustafa Yavuz’un eşi Süreyya Yavuz, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde çocuklarla bir araya geldi.

Ziyaret, çocukların haklarına dikkat çekmek ve onların mutluluğunu paylaşmak amacıyla düzenlendi.  Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Müdür Yardımcısı Yasin Eren ve Güleç Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Fatma Serdar da katıldı.

Süreyya Yavuz, çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve onların isteklerini dinledi.  Çocuklara hediye takdim eden Yavuz, “Her çocuğumuzun sevgi dolu bir ortamda, hak ettiği değerle büyümesi en büyük temennimizdir. Bugün burada sizlerle bir arada olmak bizler için mutluluk kaynağı” dedi.  Ziyaretin sonunda, Güleç Çocuk Evleri Sitesi çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür eden Süreyya Yavuz, çocukların yüzlerindeki gülümsemenin geleceğe dair umutlarını artırdığını belirtti. Bu anlamlı gün, çocukların haklarının öneminin bir kez daha vurgulanmasına vesile oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin