İSTANBUL (AA) - OYAK Kümesi Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Tamek, "Şeftali-Hibiskus", "Limon-Lime", "Karpuz-Çilek" ve "Şeftali" olmak üzere 4 farklı seçenekle yeni soğuk çay çeşitlerini pazara sundu.
Şirket açıklamasına nazaran, Tamek, farklı çeşit ve formlarda eserlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.
Ürün çeşitlerini artırmayı sürdüren Tamek, Şeftali-Hibiskus, Limon-Lime, Karpuz-Çilek ve Şeftali olmak üzere 4 farklı lezzet seçeneğiyle yeni Tamek Ice Tea'yi tüketicilerin beğenisine sundu.
Hazirandan itibaren raflardaki yerini almaya başlayan eserler, kollayıcı ve renklendiricinin yanı sıra tatlandırıcı da içermiyor. Tamek Ice Tea birebir vakitte hibiskus ve lime üzere botanik ve ferahlatıcı tatlarıyla da öbür alternatiflerden ayrışıyor.