Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
10 Ağustos, 2023 18:00 tarihinde yayınlandı

Tamek’ten yeni soğuk çay çeşitleri

İSTANBUL (AA) - OYAK Kümesi Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Tamek, "Şeftali-Hibiskus", "Limon-Lime", "Karpuz-Çilek" ve "Şeftali" olmak üzere 4 farklı seçenekle yeni soğuk çay çeşitlerini pazara sundu.

Şirket açıklamasına nazaran, Tamek, farklı çeşit ve formlarda eserlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Ürün çeşitlerini artırmayı sürdüren Tamek, Şeftali-Hibiskus, Limon-Lime, Karpuz-Çilek ve Şeftali olmak üzere 4 farklı lezzet seçeneğiyle yeni Tamek Ice Tea'yi tüketicilerin beğenisine sundu.

Hazirandan itibaren raflardaki yerini almaya başlayan eserler, kollayıcı ve renklendiricinin yanı sıra tatlandırıcı da içermiyor. Tamek Ice Tea birebir vakitte hibiskus ve lime üzere botanik ve ferahlatıcı tatlarıyla da öbür alternatiflerden ayrışıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2025 21:13 tarihinde yayınlandı

Park halindeyken haraket eden otomobil ağaraca çarparak durabildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde park halindeyken hareket eden ve park halindeki bir araca çarpan araba, ağaca çarparak durabildi.
Kaza, Cumhuriyet Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, park halinde bulunan 37 KF 008 plakalı araba, bir anda hareket etmeye başladı. Şoförsüz bir formda cadde boyunca ilerleyen araç, evvel yol kenarında park halindeki öbür bir araca çarptı. Çarpmanın tesiriyle istikamet değiştiren araba, kaldırımda bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada baht yapıtı can kaybı ya da yaralanan olmadı.
Polis takımları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin