blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 12:32 tarihinde yayınlandı

Tarihi bina önünde 88 yıl sonra aynı poz

Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve işçisi, tarihi Kastamonu Valiliği binası önünde 88 yıl evvel çekilen fotoğraftaki tıpkı pozu vererek fotoğraf çektirdi.
Kastamonu Valiliği Vilayet Basın ve Halkla Alakalar Müdürü ve Araştırmacı-Yazar Hamdi Nalbant’ın koleksiyonunda yer alan ve 88 yıl evvel tarihi Kastamonu Valiliği binası önündeki merdivenlerde devrin Emniyet Müdürü Muhsin Gökkaya ve 14 çalışanının yer aldığı fotoğraf karesinin gibisi için Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve grubu, objektif karşısına geçti. Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve grubu, yıllar sonra tıpkı yerde verdiği imgeyle tarihi fotoğraf karesini yine canlandırdı.
Kastamonu Valiliği Vilayet Basın ve Halkla Münasebetler Müdürü Hamdi Nalbant, "Ben öncelikle kendim koleksiyonerim. Bilhassa Kastamonu ile ilgili fotoğraflar ve evraklar biriktiriyorum. Bu fotoğrafı da geçtiğimiz yıllarda bir müzayededen satın almıştım. Malum bu hafta, Polis Haftası. Bizler de 10 Nisan Polis Haftası aktiflikleri kapsamında bu fotoğrafın 88 yıl sonra tekrar canlandırılmasının beğenilen olacağını düşündük. Mevzuyu Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürümüz Kayhan Ay ile paylaştık. Müdürümüzde uygun gördüler. Müdürümüz, çalışanı ile birlikte Valiliğimizin merdivenlerine gelerek birebir noktada tıpkı kareyi çekmiş olduk. Arkadaşlarımız fotoğrafı çektiler, kendileri de birebir pozu verdiler. 88 yıl sonra birebir karenin ortaya çıkması beğenilen bir imaj olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 13:23 tarihinde yayınlandı

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde bayramlaştılar

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kdz. Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işçisi, bayramlaşma programında bir ortaya geldi. Bayram coşkusunun daima birlikte yaşandığı aktiflikte samimi ve sıcak anlar yaşandı.
Temizlik İşleri Müdürü Koray Sivrikaya’nın öncülüğünde gerçekleşen bayramlaşma programında, Sivrikaya tüm çalışana sağlıklı, huzurlu ve aileleriyle birlikte memnun bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
Bayramlaşma programı, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, çalışanlar ortasında dayanışma ve birlik iletileri öne çıktı. Aktiflikte "Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle" bildirisi da paylaşıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin