Taşköprü Belediyesi’nden çocuklara eğlenceli tiyatro şöleni

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
22 Ocak, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde belediye tarafından çocuklara yönelik tiyatro oyunu sahnelendi. Ağır ilginin olduğu tiyatroda çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.
Taşköprü Belediyesi, 4-10 yaş ortası çocuklara yönelik düzenlediği kültür ve sanat aktifliklerine bir yenisini daha ekleyerek "Kaptan Kanca" müzikalini sahneye taşıdı. Taşköprü Kültür Merkezi’nde sahnelenen müzikal, çocuklara keyifli ve eğlenceli anlar yaşattı. Dans ve tiyatronun harmanlandığı şovda, minik izleyiciler hem müzikle hem de mizahi sahnelerle unutulmaz bir tecrübe yaşadı.
Etkinlikte konuşan Taşköprü Belediye Lider Yardımcısı Hasan Baştaş, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın görev sebebiyle kent dışında olduğunu belirterek, "Başkanımızın sizlere selamları var. Taşköprü Belediyesi olarak kültür ve sanat aktiflikleri kapsamında hem vatandaşlarımızı hem de çocuklarımızı tiyatro ile buluşturmaya devam edeceğiz" tabirlerini kullandı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kaybolan cüzdan, banka fişi sayesinde bulunan sahibine teslim edildi

blank
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 22:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da bulunan para dolu cüzdan, polis grupları tarafından içindeki banka fişi sayesinde tespit edilen sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bir vatandaş cüzdanını düşürdü. Cüzdanı bulan güvenlik vazifelileri içinde kimlik bulamadını görünce, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliği gruplarına teslim etti. Cüzdanın içinde bulunan banka fişi üzerinde yapılan ayrıntılı inceleme sonucunda sahibine ulaşıldı. Cüzdan, içinde bulunan 6 bin 100 TL nakit para ile birlikte sahibine teslim edildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.