Tekinyıldız Emek Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı oldu.

Tekinyıldız Emek Mahallesi’ne yeniden muhtar adayı oldu.

Yayın: 13.12.2023 13:06 |Güncelleme: 27.12.2023 16:24
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Emek Mahallesi muhtar adayı Ersin Tekinyıldız 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde muhtar seçilmesi halinde ‘Kurumsal Muhtarlık Anlayışı’ ile hizmet edeceklerini söyledi.

İlk adım olarak www.emekmahallesi.com web sitesini hayata geçirdiklerini kaydeden Tekinyıldız “Dijital çağdayız. Mahalle komşularımızla daha etkin ve hızlı haberleşebilmek amacıyla şimdiden bir web sitesi kurduk ve faaliyete geçirdik. Yeni dönemde Emek mahallemizde uygulamaya koyacağımız ‘Gezici Muhtarlık Standı’ ile de tanımadık kişi ulaşmadık insan bırakmayacağız” dedi.

Muhtarlık ofisinin çalışan mahalle sakinlerine daha fazla hizmet verebilmek için mesai saatleri dışında ve hafta sonları da açık tutulacağını kaydeden Emek Mahallesi Muhtar adayı Ersin Tekinyıldız Bölgenin Sesi’ne taptığı açıklamada şunları ifade etti; “Mahallemizde insan odaklı hizmetler yapacağız. Mahalle sakinlerimizin düğün, nişan ve özel günlerde ihtiyaç duyduğu masa ve sandalyeleri muhtarlık olarak biz ücretsiz temin edeceğiz. Okullar açılırken ihtiyaç sahibi öğrencilere, kapanırken de dereceye giren öğrencilerimize destek sağlayacağız. Mahallemizde 4 merkezi park ve muhtarlık ofisi önüne top ve bisiklet pompa sistemleri kurarak gençlerimizin yanında olacağız.”

Safranbolu doğumlu 40 yaşındaki, ön lisans insan kaynakları yönetimi mezunu, evli ve 2 çocuk babası muhtar adayı Ersin Tekinyıldız kamu yararına çalışan bir çok sivil toplum kuruluşunda görev yaptı, halen görev yapmaya devam ediyor.

kaynak: Bölgenin Sesi Gazetesi

Yorumlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.