Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
31 Mart, 2017 22:05 tarihinde yayınlandı
0

Tersanedeki teknede yangın çıktı

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak’ın Ereğli ilçesi tersaneler bölgesinde bir teknede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. 

Yangın, Kdz. Ereğli tersaneler bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre karada atıl durumda bekleyen teknede akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Tersane yetkililerinin haber vermesi üzerine Ereğli ve Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürülürken, soğutma çalışması ise devam ediyor.

Yangında maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 18:16 tarihinde yayınlandı
0 0

KOF-DER’den müzik şölenine davet

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin