TOBB 80. Genel Kurulu Akşam Yemeği

TOBB 80. Genel Kurulu Akşam Yemeği

Yayın: 16.05.2024 12:55
Paylaş:
A+ A-

TOBB 80. Genel Kurulu Akşam Yemeği: Türkiye’nin Önde Gelen İsimleri Bir Araya Geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB 80. Genel Kurulu akşam yemeği, ATO Congresium’da gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Delege Seyfettin Başkaya gibi üst düzey isimlerin katılımıyla gerçekleşen yemeğe, ayrıca genel sekreterler, STK başkanları, üst düzey yargı mensupları, milletvekilleri ve bürokratlar da iştirak etti.

TOBB’un 80. Genel Kurulu’nun akşam yemeği, ülkenin farklı alanlarında etkin rol oynayan ve karar alma süreçlerinde önemli pozisyonlarda bulunan isimleri bir araya getirerek, sektörler arası diyalog ve iş birliği fırsatları sunmayı amaçladı. Bu önemli buluşma, Türkiye’nin ekonomik, siyasi ve sosyal hayatında etkili olan kesimlerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunması ve ortak çözüm yolları araması açısından büyük önem taşıdı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.