Tokat Belediye Lideri Eroğlu altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi

Tokat Belediye Lideri Eroğlu altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.08.2023 16:25
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Lideri Eyüp Eroğlu, belediyesi olarak yaptıkları içme suyu altyapı çalışmalarının meyvesini almaktan memnun olduklarını söyledi.

Yaptıkları içme suyu sınırlarını yenileme çalışmaları sebebiyle kentte içme suyu altyapısında arıza sayılarının epey azaldığını, 2019 yılına nazaran Beyaz Masaya gelen şikayetlerde % 80 oranında azalma olduğunu kaydeden Eroğlu, “Şehirlerde belediyecilik açısından altyapı hizmetleri görünmeyen hizmetler olduğu için çok fazla dikkat çekmez. Lakin belediyeler tarafından görmezden gelindiği takdirde yıllar sonra çözülmesi hem ekonomik hem de insan gücü bakımından imkânsız hale gelmiş sorunlar olur. Bu soruna tedbir almak açısından ve hemşerilerimizin şebeke suyuna daha sağlıklı ve inançlı ulaşabilmesi için aralıksız olarak içme suyu sınırlarımızda yenileme çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Başkan Eyüp Eroğlu “Beyaz Masamıza gelen içme suyu çizgilerindeki arızalarla ilgili ihbarlarda çok kıymetli oranlarda, % 80 oranında azalma olduğunu görüyoruz. Son dört yılı göz önüne aldığımızda 2019 yılında yıl boyunca yaklaşık 7 bin su arızası ihbarı gelirken bu sayılar 2022 yılında 1600 sayısına kadar düştü. 2023 yılında da bu güne kadar gelen ihbar sayısı 850 civarında oldu. Gruplarımıza 2019 yılında günde 20 civarında ihbar gelirken, bu sayı ortalama 4 ihbara kadar düşmüş durumda. Biz Tokat’ın bütün altyapısını yenileyerek sıfır sorun noktasına ulaşmayı hedefliyoruz ve bu istikamette çalışmayı aralıksız olarak sürdürüyoruz” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da bir kadın caddede yürürken bıçaklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.07.2024 12:22
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da caddede yürüyen kadın, bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, alışveriş merkezine gitmek üzere İnönü Caddesi’nde yürüyen Hatice E. (38), tanımadığını iddia ettiği kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Vücudunun birkaç yerinden yaralanan kadın, bir benzin istasyonuna sığındı.

Çalışanlarının ihbarı üzerine istasyona sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı kadın sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.