blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2024 18:14 tarihinde yayınlandı

Tokat’ta bin 220 litre sahte içki ele geçirildi

Tokat’ta jandarma grupları yılbaşı öncesi uydurma alkollü içki operasyonlarını sürdürüyor. Bu çerçevede yapılan son operasyonda bin 220 litre uydurma alkollü içki ele geçirildi.
Edinilen bilgilere nazaran, Zile İlçe Jandarma Komutanlığı takımları Büyükkarayün köyünde 66 yaşındaki H.B. isimli şahsın meskeninde arama yaptı. Takımların aramaları sonucunda bin 220 litre uydurma alkollü içki ve düzmece alkollü içki üretiminde kullanılan 1 adet aparat geçirdi. Ele geçirilen düzmece alkol ve şişeleri imha edilirken şahısla ilgili isimli süreç başlatıldı. Tokat Vilayet Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada bu ve gibisi olaylara karşı çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2025 18:19 tarihinde yayınlandı

Karabük’te acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu

Karabük'te Kurban Bayramı'nın 1. gününde kurbanlarını kesmek isterken yaralanan vatandaşlar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu.

Türkiye'nin birçok ilinde olduğu gibi Karabük'te da Kurban Bayramı'nın 1. gününde kent genelinde kurbanlık hayvanlarını kendi kesmeye çalışan veya kesime yardım eden vatandaşlar, kurban yerine yanlışlıkla kendilerini kesti. Bazı vatandaşlar ise kurbanlıkların tepmesi sonucu yaralandı. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuran 15 vatandaşın ellerinden, kollarından, bacaklarından, kafalarından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden kesici alet darbeleriyle kendilerini yaraladığı öğrenildi. Tedavisi tamamlanan vatandaşlar taburcu edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin