Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 18:07 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta yazın serinleten kamelyalar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde yaz aylarında serinlemek isteyen vatandaşların ırmak içinde vakit geçirdiği kamelyalar, artan su seviyesiyle sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, Sivas’ın Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı kapaklarının açılmasıyla birlikte Kelkit Çayı’nda su debisi yükseldi. Debideki artış, ilçeye bağlı Fatlı köyü mevkiinde çay üzerine kurulu kamelyaların büyük bölümünün su altında kalmasına neden oldu. Yaz aylarında vatandaşların serinlemek amacıyla tercih ettiği ve suyun içinde oturarak vakit geçirdiği kamelyalar, yükselen su seviyesiyle birlikte kullanılamaz hale geldi. Bölgedeki bazı kamelyaların sadece çatı kısımlarının suyun üzerinde kaldığı, bazılarının ise tamamen suya gömüldüğü görüldü. Yetkililer, baraj kapaklarının açılması sonrası su seviyesinde ani yükseliş yaşanabileceğine dikkat çekerek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 23:36 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin