TOKİ, Taşköprü’ye yapacağı 310 konut için ihaleye çıktı

TOKİ, Taşköprü’ye yapacağı 310 konut için ihaleye çıktı

Yayın: 03.06.2017 00:16
Paylaş:
A+ A-

Toplu Konut İdaresi’nin Taşköprü ilçesine yapacağı ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında talihlilerin belirlendiği 250 konutluk proje Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın girişimleri sonucu 310 konut, 1 adet 3 dükkânlı ticaret merkezi ve 1 adet cami olarak ihaleye çıktı.

TOKİ Başkanlığı tarafından 5 Temmuz 2017 günü saat 14.00’da İstanbul TOKİ Hizmet binasında ihalesi gerçekleşeceği kaydedildi.

550 takvim günü içinde tamamlanması planlanan proje ile ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, uzun süredir girişimlerini sürdürdükleri emeklilere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik konut yapımı projesinin ihalesinin gerçekleşmesinden ve 250 olan konut sayısının 310’a çıkmasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Arslan, “Ev sahibi olmayan vatandaşların hayatlarının geri kalan kısmını kendi evlerinde sürdürmelerinin önünü açacak olan TOKİ projesinde emeği geçen Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz’e, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, AK Parti Kastamonu İl Yönetimi ve Taşköprü İlçe Yönetimi ile TOKİ yetkililerine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

27 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde proje tünel kalıp sistemi ile yapılacak olan proje 2+1 olarak tasarlandı. Konutların ödemeleri, yüzde 12 peşin 180 ay vade ya da yüzde 20 peşin 240 ay vade seçenekleri ile yapılabilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araçtaki 4 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 14:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araç kovalamaca sonucu durdurularak içindeki 4 şüpheli yakalandı.

Kavga ihbarı üzerine Kavaklar Cadde’sindeki bir iş yerinin önüne giden polis ekiplerini gören 16 KAD 91 plakalı camlı vanın sürücüsü kaçmaya başladı.

Sürücüsü ekiplerin “dur” ihtarına uymayan araç, Emek Mahallesi Burç Sokak’ta park halindeki araçlara ve ekip otosuna çarptı. Araç, Adnan Menderes Bulvarı girişindeki Emek ışıklarında ekiplerce durduruldu.

Haklarında suç kaydı bulunduğu ve alkollü oldukları belirlenen araçtaki Y.A. (31) ve E.A. (24) gözaltına alındı.

Araçta bulunan kadınlar D.Y. (19) ve G.T. (23) ise haklarında adli işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!