Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 10:13 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon’da 27 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde 27 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, bir gıda pazarlama şirketinde çalışan ve bekar olduğu öğrenilen Oral Şengün (27), 13 Nisan Pazartesi günü çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Gencin ailesinin güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunması üzerine arama çalışması başlatıldı. Yetkililer, Oral Şengün’ü gören ya da yerini bilen vatandaşların en yakın emniyet birimine bilgi vermelerini isterken, ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Öte yandan, gencin kaybolmadan önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde gencin 13 Nisan günü öğleden sonra Araklı’da caddede yürüdüğü anlar kayda geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 17:11 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin