blank
Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
16 Kasım, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı

Trabzon’da KKTC’nin 41. kuruluş yılı dolayısıyla resepsiyon verildi


TRABZON (AA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) kuruluşunun 41. yıl dönümü dolayısıyla Trabzon'da resepsiyon düzenlendi.

KKTC'nin Trabzon Konsolosu Erek Çağatay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Sahil Tesisleri'ndeki resepsiyonda, Kıbrıs Türk halkının uluslararası toplum içinde hak ettiği yeri alabilmek için mücadelesine devam ettiğini söyledi.

Çağatay, Türkiye Cumhuriyeti'nin her alanda KKTC'ye destek verdiğini belirterek, "Anavatan Türkiye'mize mücadelemizin her aşamasında yanımızda olduğu için müteşekkiriz. Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında var olan ilişkilerin pekiştirilerek artırılması adına Trabzon'umuzun koymakta olduğu katkı da büyüktür." dedi.

Resepsiyona, Vali Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu, kamu kurumu yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın’da yoldan çıkan ve içerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araba uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.
Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen şoför yönetimindeki 34 LG 2709 plakalı araba, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma yanlışsız sürüklendi. Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Bartın’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının akabinde olağana döndü

Bizi sosyal medyadan takip edin