Trabzon’da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi hakkında işlem yapıldı

Trabzon’da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi hakkında işlem yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.01.2024 04:36
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da durdurulan araçta yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Ortahisar ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi'nde yapılan yol kontrolünde bir araç durduruldu.

Sürücü H.R.S'nin şüpheli davranışlar göstermesi üzerine jandarma uyuşturucu madde test cihazıyla yapılan kontrolde sürücünün uyuşturucu madde etkisi altında araç kullandığı tespit edildi.

Araçta yapılan aramada 5 gram esrar, 5 gram kenevir tohumu ve hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan H.R.S. hakkında, “uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanmak” ve “uyuşturucu madde ticareti yapmaktan” işlem yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

LGS iki oturumlu olarak gerçekleştirildi

Yayın: 02.06.2024 14:53
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav başladı. Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gelen öğrenciler, sınav salonuna alındı. Veliler ise çocuklarını bekledi.

LGS sınavının başlangıç saati 09.30, bitiş saati ise 12.50 olarak belirlendi. Bu kapsamda sınavın 2 oturumu için toplam 3 saat 20 dakika süre söz konusu olurken öğrencilerin sınavda kalacağı süre ise 155 dakika olacak. İki oturum arası öğrenciler, 45 dakikalık mola verecek. Saat 10.45 ile 11.30 arasındaki 45 dakikalık sürede öğrenciler, okul bahçelerine çıkabilecek, ihtiyaçlarını giderebilecek.