Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
16 Kasım, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor, ASKF Futbol Sahası’nın zeminini yeniledi

TRABZON (AA) – Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) futbol sahasının zemini yenilendi.Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, törene Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, O…

TRABZON (AA) – Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) futbol sahasının zemini yenilendi.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, törene Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ASKF Trabzon Şube Başkanı Zeki Kurt, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile davetliler katıldı.

Doğan, göreve geldiği ilk günden beri ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına söz verdiklerini belirtti.

Bu süreçte de tüm amatör kulüplere dokunmaya çalıştıklarını vurgulayan Doğan, “Sahaların yenilenmesi ve geliştirilmesi gibi birçok çalışmayı hayata geçirdik ve bu çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Trabzonspor'un kurtuluşu, gençlerimize, akademiye ve amatör kulüplere verdiğimiz değerle mümkün olacaktır. ASKF ile birlikte bundan sonraki dönemde de çok önemli işler yapacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Doğan, kulüp olarak her ilçede benzer yatırımlar üstlenmek ve hayata geçirmek istediklerinin altını çizerek, “Daha önce birçok ilçe belediye başkanımızı ziyaret ettim ve etmeye devam edeceğim. Sağ olsunlar, tüm belediye başkanlarımız daima yanımızda oldu. Biz de Trabzon futboluna değer katacak her projede gücümüzü sonuna kadar kullanacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Katılımcılar, kurdele kesiminin ardından saha açılışını gerçekleştirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin