blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Trabzonspor’dan sert açıklama: “TFF ve MHK yok hükmündedir”

Trabzonspor, Alanyaspor maçının akabinde sert bir açıklama yaparak, "TFF ve MHK yok hükmündedir" dedi.
Trendyol Harika Lig’in 14. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın akabinde bordo-mavili kulüp yazılı bir açıklama yayımlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) sert reaksiyon gösterdi. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, "Bu akşam Alanya’da, Türk futbolunun onuruna bir darbe daha indirilmiştir. Adaletin tecelli etmesi gereken karşılaşmada alınan kararlarla sadece maçın değil, futbolun kıymetleri de aykırı yüz edilmiştir. Fakat bu yaşananlar ferdî yanılgıdan fazla, esaslı bir sistem probleminin aynasıdır. Trabzonspor Kulübü olarak artık gerçekleri yüksek sesle lisana getiriyoruz. Bu çarpık nizam, yalnızca hakemlerin yetersizliklerinden kaynaklanmamaktadır. Kararların gerisindeki yapılar, Türk futbolunun temel prensiplerini hiçe sayan TFF ve MHK’dır. TFF ve MHK, Türk futbolunun adaletini sağlama vazifesini büsbütün yitirmiştir. Bu akşam yaşananlar; liyakatsizlik, tutarsızlık ve organize çıkar nizamının ne kadar derinleştiğini bir kere daha göstermiştir. VAR teknolojisi üzere adalet için kullanılan sistemler, bugün güç odaklarının oyun alanına dönüşmüştür. Hakem Burak Pakkan ile VAR hakemi Direnç Tunusluoğlu’nun performansı, sadece ihmal değil, adaletin sistematik biçimde engellendiğinin delilidir. Bu yapıların tek başına Trabzonspor’un değil, tüm Türk futbolunun bütünlüğüne ziyan verdiği açıktır. Artık çok net söylüyoruz: TFF ve MHK, bizim için hiçbir karar söz etmemektedir. Bu kurumlar, adaleti sağlamak bir yana, Türk futboluna duyulan inancı büsbütün yok etmişlerdir. Trabzonspor olarak, alın terimizin böylesine hoyratça harcanmasına asla müsaade vermeyeceğiz. Bu davet yalnız bugüne değil, geleceğe de yöneliktir. Adaletin olmadığı bir nizamda, sistem diye dayatılan şey sadece kaostur. Trabzonspor, Türk futbolunda hakkaniyet ve liyakat çabasının bayraktarı olmaya devam edecek, bu çürümüş yapıyla kararlılıkla uğraşını sürdürecektir. Tüm futbol kamuoyunu, bu adaletsizliğe karşı ortak bir irade sergilemeye ve Türk futbolunun hak ettiği şeffaf geleceği inşa etmeye çağırıyoruz. Zira futbol, sadece bir oyun değil, adaletin alanda hayat bulduğu bir meydandır" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 18:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da sağanak yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

Samsun’da ansızın bastıran sağanak yağmur ve dolu, kentte hayatı olumsuz etkiledi.
Kentte sabah saatlerinde 25 dereceyi bulan hava sıcaklığı, öğlenden sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Saat 17.00 sıralarında başlayan gök gürültülü sağanak kısa müddette şiddetini artırırken, birtakım bölgelerde dolu yağışı da tesirli oldu. Ani bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ağaç altları ve bina saçaklarına sığındı. Kimi vatandaşlar ise poşet ve kartonlarla yağmurdan korunmaya çalıştı. Öte yandan sağanak nedeniyle yollarda küçük çaplı su birikintileri oluştu. Sağanakla birlikte arka arda çakan şimşekler, gökyüzünü aydınlattı.
Meteoroloji yetkilileri, yağışların yer yer kuvvetli olabileceği konusunda vatandaşları dikkatli olmaları tarafında uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.