Trafik Sorunu Sürüyor…

Trafik Sorunu Sürüyor…

Yayın: 16.10.2017 00:04
Paylaş:
A+ A-

Son yıllarda artarak devam eden şehir içi trafik sorunu devam ediyor.

Trafik sorunun çözümü noktasında son olarak, İl Trafik komisyonu kararı ile battı çıktının yan yolu olan Kızılay merkezi bölgesinde ki otopark uygulamasının kaldırılarak bir bölümü “tercihli yol” yapılması ile birlikte ,trafikte bir rahatlama olmadığına dikkat çeken ilgili kişiler,günün birçok saatinde burada ki trafik çıkmazının devam ettiği bildiriliyor.

Zaman zaman Albay Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde ki araç giriş çıkışı ve özellikle tren geçiş saatlerinde Safranbolu yönüne giden yol ile Yenice yönüne dönen yolun kilitlendiğine dikkat çeken ilgili vatandaşlar,İstasyondan başlayarak,Menderes caddesi üzerinden eski balık pazarına inen yolun Ev-kur önündeki park yasağı uygulaması ile dubalarla ayrılarak bu sıkıntının bir nebze de olsa giderilebileceğini belirtiyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.