TSO seçimleri öncesi ortak karar alındı

TSO seçimleri öncesi ortak karar alındı

Yayın: 01.10.2022 15:20
Paylaş:
A+ A-

8 Ekim’de yapılacak olan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri öncesi Adnan Çebi ve Fatih Çapraz başkanlık için adaylıklarını açıklamışlardı. Dün gece yaşanan bir gelişme sonrasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin ev sahipliğinde yapılan görüşme sonucunda Fatih Çapraz’ın Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan adayı, Adnan Cebin’in ise Meclis Başkan adayı olarak belirlenmesi kararlaştırıldı. Ortak kararın alınmasından sonra bir açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “ Karabük’ün menfaatleri üzerine her zaman asgari müşterekte birleşme olmuştur. Bizim görüşmelerimizin neticesinde Adnan Bey kardeşimiz olsun, Fatih Bey olsun Karabük’le ilgili idarenin Ticaret Odasının gelişiminde katkıda bulunmak için beraber hareket etmeye karar vermişlerdir. İnşallah bu çalışmaları da hayırlara vesile olur.
Almış olduğumuz karara göre Fatih Bey Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı olarak da Adnan Çebi Bey kardeşimiz yollarına devam edip bizleri yine Karabüklüler olarak elimizden gelen tüm desteği vererek Karabük’e hayırlı çalışmalarda bulunacaktır. İkisine de hayırlı uğurlu olsun”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.