Tümen “ Büyük Destek ve Teveccüh İle Başkan Seçildim”

Tümen “ Büyük Destek ve Teveccüh İle Başkan Seçildim”

Yayın: 06.06.2023 12:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük -2 Kredi ve Kefalet Kooperatifini Başkanlığına yeniden seçilen Nurettin Tümen “ Genel kurul öncesi, hakkımda her gün canlı yayınlar yapıldı. Basın açıklamaları gerçekleştirildi. Fakat tüm bu olaylara cevap olarak büyük destek ve teveccüh ile tekrar başkan seçildim” dedi

Pazar günü yapılan Karabük-2 Kredi ve Kefalet Kooperatifi  genel kurulunda yeniden başkan seçilen  Nurettin Tümen, bir teşekkür açıklaması yaptı. Başkan Tümen, biraz sitemkarda olsa  da yaptığı açıklamada, gerekli cevabı kendisine destekleyen üye esnafların verdiğini söyledi.

Şubat ayında ertelenip 4 Haziran Pazar günü yapılan Karabük-2 Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda 727 üyenin oyunu  alarak tekrar başkan seçilen Nurettin Tümen, kendisine ve ekibine verilen destekten dolayı teşekkür etti.

YAZILIP ÇİZİLECEK ÇOK ŞEY VAR

Yazılıp çizilecek çok şeyin olduğunu söyleyen Başkan Tümen yaptığı açıklamada “ Pazar günü  gerçekleştirdiğimiz ve Karabük tarihine geçecek bir katılımın olduğu Karabük-2 Kredi Kefalet Kooperatifi  Genel kurulumuzun, tüm esnaf ve sanatkarımıza hayırlar getirmesini diliyorum.

Aslında üzerine yazılıp çizilecek o kadar çok şey var ki.Şubat ayında ertelenen kongreden bu yana dengeler değişti , yanımızda olan arkadaşlar karşımıza geçti , karşımızda ayrı ayrı aday olan arkadaşlar birlikte hareket etti , bu birliktelikten sonra hakkımda her gün canlı yayınlar ve basın açıklamaları gerçekleştirildi vs derken sonuç olarak 1235 üyemizin katılımıyla Genel kurulumuzu gerçekleştirdik ve sizlerin tüm bu olaylara cevap niteliğindeki büyük destek ve teveccühleriyle tekrar başkan seçildim.

Ben bu camianın içinde uzun yıllardır yöneticilik ve başkanlık yapıyorum ve bütün görevlerime de çok şükür siz değerli esnaf ve sanatkarımızın teveccühüyle gelmiş bulunuyorum.Bu sebeple tekrardan tüm esnafımıza dün yapılan Genel kurulumuza gösterdikleri ilgi için , ayrıca şahsıma ve ekibime verdikleri bu büyük destek için çok teşekkür ediyorum” dedi(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.