Turizm Haftası dolayısıyla “Gece Yürüyüşü” etkinliği düzenlendi

Turizm Haftası dolayısıyla “Gece Yürüyüşü” etkinliği düzenlendi

Yayın: 17.04.2023 16:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da Turizm Haftası dolayısıyla “Gece Yürüyüşü” etkinliği yapıldı.

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneğinin organize ettiği, Safranbolu Dağ ve Doğa Sivil Arama Kurtarma Derneğinin katkılarıyla düzenlenen yürüyüş, Kazdağlı Meydanı’nda başladı.
Yürüyüş, tarihi çarşı içinden geçilerek başladığı yerde sona erdi.Yaklaşık 1 saat süren etkinlik sonrası katılımcılara safranlı çay ve simit ikram edildi.
Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder, yürüyüş sonunda AA muhabirine, tarihi ilçenin gece ayrı bir güzelliğe büründüğünü ifade etti.
Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında keyifli bir yürüyüş yaptıklarını dile getiren Ergüder, çok güzel bir kalabalık oluştuğunu söyledi.
Etkinlik, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Yürüyüşe, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.(AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

(beklesin) Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Hopa ve Kemalpaşa’da esnafı ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, derneğin tanıtımı ve faaliyetleri kapsamında Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sarayoğlu, yönetim kurulu üyeleri Murat Emre Reis ve Yüksel Dağlaroğlu ile Hopa ve Kemalpaşa'da esnafı ziyaret etti.

Derneğin faaliyetleri hakkında görüştükleri taraftarlara bilgi veren Sarayoğlu, şunları söyledi:

“Artvin merkez ve ilçelerimizde bordo-mavi renklere gönül vermiş binlerce taraftarımız var. Bugün Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde taraftarlarımızla bir araya geldik. Sorun, talep ve isteklerini dinledik. Çok büyük ilgiyle karşılaştık. Trabzonspor'umuza olan sevgi seli bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Dernek olarak her zaman yanlarındayız. Maçlara gitmek isteyen ve maddi durumu iyi olmayan taraftarlarımıza da elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Ziyaretlerde derneğe katkıda bulunan esnaf ve taraftarlara plaket ve atkı verildi.