Türk Mutfağı Haftasında Lezzet Durağı Ovacık Oldu

Türk Mutfağı Haftasında Lezzet Durağı Ovacık Oldu

Yayın: 23.05.2023 14:12
Paylaş:
A+ A-

Türk Mutfağı Haftası kapsamında Karabük Valiliği koordinasyonunda düzenlenen Lezzet Durağı Ovacık İlçesi oldu.

Lidya uygarlığına kadar uzanan mağaralar, kurutma kayası, gözetleme kulesi, Kral Mezarları ve Türk İslam dönemine ait tarihi camilerin yer aldığı Ovacık’ta gerçekleştirilen Lezzet Durağı Ovacık etkinliğine Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM 23. Dönem Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Cem Şahin, İl ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Kendine has tadı ve kokusuyla yıllardır sofraların vazgeçilmez lezzeti olan Fırın Çöreğinin fırından çıkartılarak tereyağ ve bal eşliğinde misafirlere ikram edilmesi ile başlayan etkinlikte programın ikinci etabı için protokol üyeleri bisikletler ile Ovacık Kamp Eğitim Merkezine geçtiler.

Keşkek Çorbası ve Çullu Börek ikramının yapıldığı Lezzet Durağımız Ovacık olsun etkinliği hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. (Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye devrilen otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kanlıca köyü mevkisinde, Üçtepe beldesi yönüne giden M.T. (55) idaresindeki 28 ADD 105 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye devrildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sürücünün yaşamını yitirdiğini belirledi. M.T'nin cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna götürüldü.